Vtnnvtnn

VTNN is een dynamische organisatie, gevestigd in Emmen, en is gespecialiseerd in het mechanisch bewerken, draaien en frezen van onderdelen vervaardigd uit staal, roestvast staal, non ferro metalen en/of kunststof. Frezen, draaien, boren en zagen vormen de hoofdactiviteiten binnen VTNN, echter bezitten wij zowel de capaciteit als de kennis om een breed scala aan aanvullende diensten aan te bieden. Deze aanvullende diensten bestaan onder andere uit harden, slijpen, anodiseren, lassen, plaatbewerking en engineering.

Flexibiliteit is een belangrijke kernwaarde binnen VTNN. Tevens staan kennis en ervaring hoog in het vaandel binnen VTNN. Ons klantenbestand is zeer divers en bestaat uit organisaties van verschillende groottes, uit verschillende branches. Ook de ordergroottes verschillen per klant; van enkelstuks tot en met grote series.

VTNN staat voor een product op maat, voor een aantrekkelijke prijs, met een snelle levertijd, waarbij de kernwaarden servicegerichtheid, kwaliteit en vooral klanttevredenheid altijd centraal staan.

Eric Beukers